Aviva alaptanfolyam időpontfoglalás:
Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés: 06 30 566 69 15

e-mail: avivavilag@gmail.com

Zimay Viktória

Aviva torna oktató, Női jóga oktató és okleveles Erdőfürdő vezető

Egyetemi diplomamunkám címe Nők női szemmel, vagyis hogyan ábrázoljuk mi nők a saját nemünket a fotóművészetben témát választottam. Akkor még nem tudtam, de már éreztem, hogy nőkkel szeretnék foglalkozni!

Később saját problémából kifolyólag eljutottam egy Aviva tanfolyamra. A módszerrel viszonylag gyorsan sikerült eredményeket elérnem, így saját bőrömön tapasztaltam áldásos hatását. A gyakorló órákon a közös tornázások alkalmával rengeteget tanultam a nőiességről, a saját működésünkről a hormonokról, ciklusomról. Megtapasztaltam az olyan női közösségeket, ahol nyíltan lehet beszélni mind erről, és hogy mennyit adhat egy ilyen megtartó női kör. Jó érzés volt tenni magamért és tetszett hogy maga a torna és zene is pozitív hangulatot áraszt. Azt láttam, hogy különféle problémákkal jövünk mégis mindenki pozitív változást tapasztal. Ez indított el azon az úton, hogy előbb sportoktató, majd Aviva módszer tréner lehessek. Mára elmondhatom, hogy több száz nővel sikerült megismertetnem a módszert. Folyamatosan újabb Aviva babák érkeznek, többeknek sikerült elkerülni az orvosi beavatkozásokat, sokaknak sikerült élhetővé tenni a nehezebb napokat és örömmel ünnepeltük egy-egy menstruáció megjövetelést! Mottóm: „Gyere és tornázzunk egy jót!”

Szeretem folyamatosan szélesíteni tudásom és még több oldalról segíteni megtalálni az ideális női működésünket. Számomra nagyon szépen kiegészítik egymást a dinamikusabb Aviva torna és a lágyabb női jóga, így elvégeztem egy női jóga oktatói tanfolyamot is. Legújabban pedig a stressz kezelésével kezdtem foglalkozni. Sok esetben egy hormonzavarnak, meddőségnek, vagy menstruáció hiányának hátterében is ez áll. Okleveles erdőfürdő vezető lettem, hogy kifejezetten női, stresszoldó, mindfulness sétákat tartsak a természetben, ahonnan tapasztalataidat magaddal viheted és beépítheted a mindennapjaidba.

Szeretettel várlak az Aviva torna alap tanfolyamokon, ahol táncra hívjuk a hormonokat!

Ha többet szeretnél tudni a módszerről keress bátran!

Visszajelzések:

,, Pozitív lett a tesztem! Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan segíteni tud a torna és az életmódváltás, de nagyon örülök neki!! Mindenkinek ajánlani fogom az Avivát! Köszönöm a támogatásod, jól esett a pozitív szemléleted.”

,, Köszönöm a tanfolyamot annyira feltöltött. Bár másnap mindenem fájt olyan izomlázam volt. Olyan testrészeimet éreztem amit korábban nem. Tetszett a nyíltságod és hogy mindenkire tudtál figyelni. És a lényeg, hogy pár nappal később meg is jött a menstruációm. „

„Nem akartam elhinni, de tényleg segít a torna. Sokkal jobban érzem magam, mióta csinálom. Megszűnt a szívdobogás és nem jönnek a hőhullámok. Ami még jó, hogy azóta nem 20 naponta menstruálok!”