Theta Healing® és Access Bars kezelés:
Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés: 06 70 776 69 55

További információ: www.lelekkikoto.hu

Török-Barta Viktória

Theta Healing® konzulens és Access Bars kezelő

Már 16 évesen (bevallom, ez 1996-ban volt), az Agykontroll tanfolyam elvégzése megalapozta a hitemet, az élethez való hozzáállásomat. Mélyebben kb. 25 éves koromban kezdtem el foglalkozni magammal. Tanultam asztrozófiát, számmisztikát, rengeteg otthon végezhető elengedéssel  meditációval próbáltam megváltoztatni az életemet, ami évekig nem volt túl fényes. 

Az akkoriban oly népszerű Titok őrület engem is magával rántott, mely a felszín alatti „rendrakás” és tisztogatás nélkül nem hogy nem hatékony, de még súlyosbítani is tudta/tudja az adott problémát, élethelyzetet. Azt tapasztaltam, hogy a befogadás, teremtés helyett inkább csak lefelé megyek a lejtőn.

Ezek után jött a ThetaHealing® (2012-ben). Azonnal tudtam, hogy EZ AZ!

Már az első napokban csodálatos dolgok történtek, olyan változásokon mentem keresztül pár hét alatt, amihez eddig évek kellettek vagy egyáltalán nem jöttek létre. A barátaimon kezdtem el tesztelni a módszert, akik szintén rövid idő alatt megélték ugyanezt, majd hirtelen azt vettem észre, hogy már benne is vagyok a mély vízben, és ismeretlenek is jönnek hozzám.

Azóta túl vagyok több száz ásáson (az a folyamat, ami alatt megtaláljuk a probléma gyökereit), rengeteg saját folyamaton, amik természetesen befolyásolják, hogy mennyire tudok tisztán érzékelni, és a jelenben lenni.

2015-ben kezdtük el barátnőmmel a Dinamikus Lélekfényképet, ami annyira erős és hatékony, hogy az egyéni folyamatokban már sokszor inkább ezzel „dolgozunk”.

Időrendben a legújabb kedvencem az Access Bars , de valahol ennek az energiája már sokkal régebben  jelen van az életemben, kb. 10 éve használom az Access Consciousness eszközeit felhasználóként, intenzívebben pedig 3 éve, ami egyértelművé tette, hogy ez lesz az a módszer, amivel szintén teljes szívvel tudok foglalkozni.

Mára már a Bars kezelések is olyan változásokat hoznak,, amit el sem tudtam képzelni.

2020-ban megszületett a kisfiam, aki nap, mint nap tanít és még közelebb visz a valódi önmagamhoz.

Kis kihagyással 11 éve foglalkozom azzal, hogy segítsek az embereknek visszavenni a saját erejüket és könnyebbé, boldogabbá tenni az  az életüket.

ThetaHealing® kezelés:

Egy csodálatos technika, aminek a segítségével különböző elakadásokat tudunk megoldani. A problémáink nagy részének a gyökeret a múltban találjuk, ennek a feltárásában és elengedésében segít ez a módszer. Nem általánosítunk, mindenki egyedi így a megoldás is. Ennek fényében csak Veled és a saját érzéseiddel foglalkozom.

Már egy alkalom is rengeteg változást hozhat, csak rajtad múlik, hogy mekkora minőségi ugrást szeretnél az életedben.

Access Bars kezelés:

Létezik 32 pont a fejünkön, aminek a gyengéd érintésével képesek vagyunk feloldani különböző korlátozó hitrendszereket, gondolatokat, félelmeket, amik akadályoznak abban, hogy olyan életet éljünk, amire igazán vágyunk. Különböző életterületekre és témákra tudunk hatni, ilyen a pénz, kommunikáció, önbizalom,szexualitás,hivatás, test, kreativitás, kapcsolatok, stb.

A BAROK futtatása lehetővé teszi, hogy ne a múlt határozza meg a jövőt, képessé válunk a könnyed változásra, a saját életünk teremtésére. A kezelés masszázságyon történik, teljes nyugalomban és kényelemben.

Rengeteg csodát és átalakulást tapasztaltam meg, ami által továbbra is lelkesen, kíváncsian állok hozzá mindenkihez, aki megtisztel a bizalmával.

Ha Neked is eleged van abból, hogy ugyanazokat a köröket futod, szeretnél megszabadulni a problémáidtól és végre a saját Életedet élni, szeretettel várlak.