Kriston intim torna tanfolyam:
Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés: 06 70 368 27 95

Bene Zsófia

Kriston intim torna tanfolyam, nőknek és férfiaknak

Évekkel ezelőtt, amikor jelentkeztem egy Kriston Intim Torna tanfolyamra, még fogalmam sem volt, hogy ezzel teljesen megváltozik az életem. Csak azért mentem, mert érdekelt. A tanfolyam ,valamint egy jókor, jó helyen lévő könyv hatására jelentkeztem később magam is trénernek.

A képzés során először csak a női módszertan, a női torna érdekelt, de nagyon gyorsan magával húzott a férfiak világa is és megszereztem a férfiaknak szóló, őket támogató ismereteket is. A tanulmányaimat záró dolgozatot végül a változókorban lévő férfiak érzelmi és testi változásaiból, valamint az Kriston Intim Torna ezekre gyakorolt hatásáról írtam.
Azóta is folyamatosan tartok csoportos és egyéni tanfolyamokat nőknek és férfiaknak egyaránt, mára elmondhatom, hogy több száz résztvevőnek adhattam át ezt a tudást és számtalan pozitív visszajelzést kaptam a munkámról.

Szerencsés vagyok, mert egy válságos helyzetben olyan döntést hozhattam, amit addig nem tudtam megtenni. Átgondolhattam, hogy mi az, ami hiányzik az életemből, mi az, ami nélkül mindig lesz bennem egy kis sóvárgás. Trénerként tapasztaltam meg igazán, hogy jelen lehetek a mostban, miközben nyitott vagyok a jövőre és látom, hogy a múltból milyen élmények és tapasztalatok vezettek ide.

A Kriston Intim Tornáról:

Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, és Zsófi szókimondó, őszinte stílusa is abszolút hozzátett az élményhez. A lelki témákon azóta is pörgők (és fogok is még egy darabig, úgy érzem), sok kérdés nyílt meg, sok választ kezdek kapizsgálni A testi oldalra vonatkozó infókat az elvárásaimnak megfelelően tudományosan alátámasztott módon kaptuk meg, az apró tippeket folyamatosan építettem/építem be a mindennapjaimba, és 3 hónappal a tanfolyam elvégzése után bátran állíthatom, hogy a gyakorlatok tényleg MŰKÖDNEK!

Köszönöm!