Csősz Tekla Olimpia - Meridián mérés

Személyes konzultáció:
Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés: 06 30 550 22 68

e-mail: dorottya.cseh@gmail.com

www.doroza.hu

Cseh Dorottya

Pszichológiai tanácsadás -Génkulcsok és Frekvenciaterápia

Mindannyiunk sejtjeiben él egy eredeti tervrajz, melyet születésünk pillanatától hordozunk magunkban. Ez a tervrajz azokat a kulcsokat tartalmazza, melyek segítségével visszakapcsolódhatunk az egészségesen működő természetünkhöz.

Amikor tervrajzunk magas frekvenciái szerint éljük az életünket, akkor nyugodtnak, stabilnak, egészségesnek és elégedettnek érezzük magunkat, összhangban vagyunk a minket körülvevő világgal, a saját ritmusunkkal és azt érezzük, hogy megtaláltuk a helyünket a világban.

Amikor külső vagy belső hatások eltérítenek az eredeti tervrajztól, alacsonyabb frekvencián kezdjük érzékelni a világot és különböző kibillent állapotokat élünk meg.

Ezek az állapotok jelentkezhetnek szorongás, fejfájás, alvászavar, stressz, az immunrendszer gyengülése, kimerültség, vagy akár érzelmi, kapcsolati nehézségek formájában. Előfordulhat, hogy nem találjuk a helyünket a világban, a közösségben, nem tudunk kiteljesedni a hivatásunk területén.

A segítő beszélgetés és frekvenciaterápia során abban segítek, hogy megismerd, elfogadd és tudatosan kezeld, megváltoztasd a saját mintázataid, (berögzült szokások, kapcsolati dinamikák, környezetre adott reakciók) melyek kibillentenek az egészséges, egyensúlyi állapotból és segítek kibontakoztatni és magasabb frekvencián megélni a benned rejlő képességeket, erőket és potenciált, hogy a külvilágra adott reakciók sorozata helyett, megtapasztald a belső stabilitásból fakadó, egészséges, kreatív, önazonos életet.

Frekvenciaterápia során a Healy kvantumfizikai elveken működő orvostechnikai eszközt használom. A Healy a krónikus fájdalom, a fibromyalgia (kötőszöveti és izomfájdalom), a vázrendszeri fájdalom és a migrén kezelésére, valamint a depresszió, a szorongás és a kapcsolódó alvászavarok – támogató kezelésére szolgáló orvostechnikai terápiás eszköz. Ezen kívül képes helyreállítani az energetikai egyensúlyt, támogatja a gyorsabb felépülést, a vitalitást és a jó közérzetet.

Képes felmérni szervezetünk állapotát, felderíteni és helyreállítani a megzavart, terhelt életfunkcióinkat mellékhatás-mentesen. Fizikai, mentális és érzelmi síkon is kiegyenlíti a szervezetünket. A műszer lelke egy kvantum-szenzor, mely felméri energia-állapotunkat és gondoskodik arról, hogy szervezetünk azokat a rezgéstartományokat kapja meg, amelyekre a legnagyobb szüksége van itt és most, az adott pillanatban.