Coaching:
Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés: 06 20 430 99 99

Dr. Kemenyeczky Edit

(vital) parabolikus doktor természetgyógyász

Dr Kemenyeczky Edit (vital) parabolikus doktor természetgyógyász vagyok, a szakmai doktori címet a gyakorlati tapasztalatok és a védés alapján szereztem. Természetgyógyász vizsgáim fitoterápia, akupresszúra, füladdiktológia. Hivatásomat csontkovácsolással, kimozgatásokkal kezdtem kínai megfelelője a TUI-NA, mely kíméletesebb lazító technika a testi elváltozások kezelésére. Elvégeztem a Hagyományos Kínai gyógymódok 3 éves felnőttképzési akadémiáját, közben többfajta masszázst tanultam (Holistic pulsing, nyirokmasszázs, talpreflexológia)…

Legújabb manuálterápiás módszerek-melyeket a sportrehabilitációban alkalmaznak, az FDM (Fascia Disztorziós Modell ) valamint a viscerális terápiák (hasűri szervek manipulációja) szintén kíméletesebb, ugyanakkor eredményesebb módszerek, amiket alkalmazok. Alap végzettségem Műszaki Főiskola, és három évtizedet dolgoztam az eredeti szakmámban.

Gyerekkoromtól kezdve érdekeltek a gyógynövények, és sikeresen alkalmaztam kisebb egészségügyi problémák megoldására az én-. és családom élete során.

2000 ben fordultam ténylegesen a természetgyógyászat felé, mestereim:
Kovács András, Béky László, Gillich István, Balogh Attila, Dr. Eőry Ajándok.

Gyakorlati tapasztalataimat Londonban, Budapesten, és Leányfalun végzett munkám alapján szereztem, önálló természetgyógyászként.

Főbb területek:

  • mozgásszervi problémák
  • keringési és nyirokproblémák
  • alagút szindróma
  • vastagbél- tüdő problémák

Szolgálatomat szívvel-lélekkel végzem, örömmel,mert tudok segíteni a hozzám fordulóknak.