Csősz Tekla Olimpia - Meridián mérés

Személyes konzultáció:
Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés: 06 20 938 88 09

e-mail: kutasi.rita@gmail.com

Kutasi Rita

Ultrarövid Terápiás konzultáció, párkapcsolati tanácsadás – mediáció, mentálhigiénés beszélgetések
Integrál szemléletű mentálhigiénés szakember, Dr. Buda László által kiemelten ajánlott Ultrarövid Terápiás konzulens, valamint  párkapcsolati tanácsadó és családi mediátor
 

A legfontosabb – segíteni utat, kapcsolatot teremteni ott, ahol az valamiért megszakadt, vagy talán nem volt még sosem. Emberek és szerepek közt, kívül és belül, kérdés és válasz közt, keresés és rátalálás között. Kapcsolatban lenni önmagunkkal, társsal, családdal, környezettel elsődleges fontosságú, hisz kapcsolataink minőségében rejlik megélt életünk minősége is egyben. 
Segítek Neked, ha nem érzed a talajt a lábad alatt, válasz nélkül állsz valami előtt, falakba ütközöl – mert kell egy hely, ahol önmagad lehetsz, ahol önmagaddal lehetsz.

 
  • Mély és szeretetteli kapcsolódás Önmagaddal – önismerettel, önelfogadással;
  • Kapcsolódás a transzcendenssel – spirituális élmények, megtapasztalások;
  • Őszintén és tisztán kapcsolódni egymáshoz – párkapcsolatban, családban;
  • Szerepek és elvárások a férfi-női viszonyulásokban – új kihívások a kapcsolat különböző szakaszaiban;
  • Konfliktusok kezelése kívül és konfliktusok kezelése belül;
  • Megtapasztalni és megélni Önmagad teljességét.

Nem a külső változtatás az, amiben hiszek, hanem abban a legbelül megszülető igényben, mely mohón vágyja a változást.
Kívülről átalakítani valakit nem lehet, a csoda mindig belülről bontakozik.

 

Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépéseket tenni a vágyott változás felé.
Bővebben: ultrarovidterapia.hu

Az Ultrarövid Terápia® nem pszichoterápia, hanem egy jól kiforrott egyéni konzultációs módszertan, mely elsősorban a hatékonyságot tartja szem előtt: a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legintenzívebb módon, a lehető legtöbb eredmény elérését. A módszer nem pszichoterápia, és nem egészségügyi beavatkozás; nem ígér gyógyulást, csak egy emberi találkozást, nyitott szívet, intenzív figyelmet, természetes együttérzést és fókuszált önismereti munkát.

Míg az Ultrarövid Terápiás konzultáció egyetlen alkalomról szól, addig a mentálhigiénés, önismereti, párkapcsolati konzultációt minimum 3-5 alkalmas folyamatban javasolt igénybe venni.