Hatha jóga:
Csütörtök – 18:00 (kisterem)

Bejelentkezés: 06 20 745 58 77

Molnár Dóra

Hatha jóga

Molnár Dóra vagyok hatha-, flow-, és yin jógaoktató. Már gyerekkoromban is nagyon izgága kislány voltam, így szüleim elhatározták, sporttagozatos iskolába iratnak. Mindenféle mozgást kipróbálhattam, majd igazolt sportolóként röplabdáztam és ebben a sportágban versenyeztem is.

Az első két gyermekem születése után Malajziában éltünk hét évig és itt szerettem meg igazán a keleti kultúrákat és a jógát. Sokféle irányzatot kipróbáltam, de végül egy komoly betegség, az endometrózis vezetett oda, hogy minden nap jógázni kezdjek, és a Hatha jóga és a Vinyasza flow került hozzám igazán közel. 2019-ben döntöttem úgy, hogy Diószegi Ádám vezetésével szeretnék a jóga útján még egy nagyobb lépést előre tenni. Ekkor végeztem el a Samadhi stúdióban a Hatha Jógaoktató képzést, ahol sikeres vizsgát tettem, majd a következő évben a flow- majd a yin vizsgát is megszereztem. Később tanulmányaimat a hangtál terápiával is kiegészítettem, így az óráimon a relaxáció során hangtálfürdőket is szoktam tartani.

A jóga számomra egy olyan teljesen új utat és életvezetési lehetőséget mutatott és jelent, amely segítségével sokkal kiegyensúlyozottabban, energikusabban, egészségesen, a nőiességemben kiteljesedve és boldogabban élhetem az életem. Ebben az útkeresésben szeretnék segíteni másoknak is a gyakorlásokon keresztül.

Teljesen kezdőket is nagyon szívesen fogadok, hogy együtt ismerjük meg ezt a különleges életmódot, filozófiát és mozgásformát. Az óráimat mindig úgy állítom össze, hogy mindenki számára élvezetes legyen a kezdőtől a tapasztaltabbakig, fiatalabbaktól a szenior korosztályig, a dinamikus órát kedvelőktől a lassúbb, harmonikusabb mozgást keresőkig.

Szeretettel várok mindenkit, ha bármi kérdésed van keress bizalommal.