Tanácsadás:
Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés: 06 70 374 86 85

Móré Zsuzsa

Szervezetfejlesztő-szupervizor,
pályaválasztási- és karriertanácsadó,
meditációs tréner

Móré Zsuzsa vagyok, pályaválasztási- és karriertanácsadó, szervezetfejlesztő-szupervizor, meditációs tréner. Programokat, workshopokat szervezek azoknak az anyukáknak, akik GYES-ről, GYED-ről ismét munkába kell, álljanak. Ha Téged ez a téma érint, tudd, hogy fordulhatsz hozzám. Segítek kialakítani azt a rendszert, amiben helytállsz anyaként és a munkádban is sikeres leszel.

Szintén elérhetőek a karrierkonzultációim számodra, ha munkahelyváltáson, új szakma tanulásán, vállalkozóvá váláson gondolkodsz, . Abban az esetben is fordulhatsz hozzám, ha megváltozott az egészségi állapotod és emiatt kényszerülsz új munkahelyzetbe.

Pályaválasztási tanácsadásaim 13 éves kortól érhetők el. Azok a fiatalok keresnek meg, akik már most tudatosan tervezik a jövőjüket. Neked is vannak céljaid, elképzeléseid azzal kapcsolatban, hogyan szeretnél élni és keresed az utat, akár már 13-14 éves korukban, ami elvezet az álmaid, vágyaid teljesüléséhez? Vagy éppen szeretnéd tisztán látni, mi a Te irányod, és segítségre van szükséged, hogy megtaláld, megfogalmazd a célodat? Tanulási nehézségekkel küzdesz, ami miatt minden bizonytalan a jövődet illetően, úgy érzed, zárt ajtók várnak? Ezekkel és hasonló kérdésekkel fordulhatsz hozzám.

Számomra a fejlődés a lényeg, ami megmutatkozik abban, ahogyan

  • önmagunkról gondolkodunk,

  • milyen szavakat használunk,

  • milyen a viselkedésünk,

  • hogyan gondolkodunk másokról, a világról. Mindig lehet finomítani és szerintem kell is.

Olyan emberek keresnek meg, akik fejlődni akarnak, a legjobbat akarják kihozni magukból. Ha Te is ebben vagy érdekelt, és megkeresel, a programjaim során megtanulsz önmagadra figyelni. Arra, hogy milyen hatással vagy a környezetedre és Te hogyan értelmezed a feléd irányuló információt. Ebből fogod tudni, hogyan lépj tovább. Én segítek eljutni a lépésig – a cselekvés, a felvállalása annak, amire jutottál, az a személyes hozzáállásból fakad.

Néhány konzultációs óra alatt kialakul az a rendszer, ami magabiztossá, tudatossá tesz a váltáshoz, a változáshoz. Pontosan fogod tudni, hogy mire van szükséged, mi az, amit szeretnél megvalósítani és a „Hogyan?” kérdésre is választ kapsz. Ezen túl időt is megtakarítasz azzal, hogy nem tévutakon bóklászol, hanem célirányosan haladsz.