Fitfight edzés:
Csütörtök – 18:00

Bejelentkezés: 06 30 971 23 15

Nagy Anita

Fitfight edzés

Nagy Anita vagyok, 3 fantasztikus gyermek boldog édesanyja. Bár nem egy sportos családból származom, ennek ellenére igen aktív gyerekkorom volt, mivel nagyon kíváncsi természet voltam, tele energiával és lelkesedéssel.

Úsztam, futottam, bicikliztem, balettoztam, még talajtornára is jártam, mindent kipróbáltam, amihez éppen kedvem volt. Kiteljesedni azonban nem igazán tudtam. Sok idő kellett ahhoz, hogy rájöjjek, önmagamat kell edzenem, fejlesztenem. Így kezdtem el tudatosan sportolni, minden hasznos információnak utánanéztem, és a magam hasznára fordítottam. Többféle csoportos órát is kipróbáltam, és egyre több tapasztalatot szereztem, éreztem a rendszeres sport nyújtotta pozitív energiákat. Ma már örömmel csinálom azt, amihez a szívem húz, megtaláltam, ami még hiányzott az életemből. Éppen ezért elvégeztem a csoportos Fitness Instruktor tanfolyamot, majd a Fitfight edzésmódszer tananyagát is elsajátítottam.

Én a Fitfight-ban találtam meg azt, ami én vagyok, beleszerettem már az első óra után, és ez a szerelem azóta is tart. A legjobbaktól szereztem meg azt a tudásanyagot, ami ahhoz kell, hogy téged is elvarázsoljon ez a fajta csoportos óra, hogy egy remek közösséget, csapatot alkothassunk, amelybe még a gyermekeinket is bevonhatjuk, ha éppen kedvünk tartja. Szeretném átadni azt a feltöltődést, amit egy fárasztó munkanap után mindenki megérdemel.

A mozgás, a zene és a jó közösség energiával tölt fel, ettől csak több leszel.

A Fitfight egy dinamikus edzéstípus, mely nem teljes küzdősport óra, de ötvözi a különböző küzdősportok mozgásanyagát (ütéseket, rúgásokat, és ezek kombinációit), tehát egy küzdősport alapokra épített csoportos fitness irányzat.

Nem kerül sor közelharcra az órán.

Ami jellemző erre a csoportos órára:

  • rendkívül jó állóképesség fejlesztő
  • kalóriagyilkos
  • fejleszti a mozgáskoordinációt
  • fejleszti a koncentrációt
  • gyorsítja az anyagcserét
  • könnyen követhető
  • fejleszti az önbizalmat
  • és nem utolsósorban nagyon jó feszültség levezető

Tehát ha szereted a dinamikát, a jó zenét, és vevő vagy egy kis harciasságra, hogy a felgyülemlett stresszt egészséges keretek között tudd levezetni, akkor mindenképp itt a helyed, velem, velünk egy csapatban.

Számítunk rád.

Anita