Alakformáló gerinctorna:
Hétfő és csütörtök – 8:30
Csütörtök – 17:30

TripleX Mobilty:
Kedd és péntek – 8:30

Bejelentkezés: 06 20 954 24 66

e-mail: reniform.eletmod@gmail.com

Nagyné Gyenge Reni

Gerinctréner

Nagyné Gyenge Reni vagyok, gerinctréner, funkcionális táplálkozási tanácsadó. Mozgásóráimra korra, nemre, edzettségi szintre való tekintet nélkül várok mindenkit, aki szeretne tenni magáért, testi-lelki egészségéért.

Alakformáló gerinctorna
hétfő és csütörtök 8.30-9.30
csütörtök 17.30-18.30

Az alakformáló gerinctorna egy, a gerinc és az ízületek maximális védelmével az egész testet megmozgató, erősítő, testtartásjavító, jó hangulatú mozgásóra, amelyen ugyanúgy hangsúlyt kap az alapos bemelegítés és nyújtás, mint a változatos saját testsúlyos és eszközös gyakorlatok. Az órán folyamatosan mutatom a gyakorlatokat, figyelek és javítok, s ha szükséges, megtanítom a helyes kivitelezést és a megfelelő mozgásmintát.

TripleX Mobilty
kedd és péntek 8.30-9.30

 A 3 lépcsős TripleX training® első lépcsője. Csoportos mozgásóra keretében történik a gerinc egészséges működését, mozgásait segítő izmok, ízületek mobilizációja. Kitűnő kiegészítése is lehet bármilyen más edzésnek, mozgásórának, hiszen a mobilizációs gyakorlatokkal segítjük, hogy a csípő, a hát és a váll ízületei és az őket körülvevő izmok, kötőszövetek felszabaduljanak, az ízületek pedig képesek legyenek szélesebb mozgástartományon mozogni. Már az első óra után érezhetőek a kedvező hatások!

Az órákon való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött!

TripleX training

Alkalmanként TripleX training® csoportokat indítok, amelyek időpontja a vendégekkel közösen egyeztetett. A tréning egy 15 hetes, kis csoportos (min. 2, max. 6 fő részvételével), kimondottan a derékfájás megszüntetését, megelőzését célzó tematikus mozgásprogram, amely az alapoktól építi fel újra a helyes mozgásmintákat. Részletekért keress elérhetőségeimen.

Várlak szeretettel!