Stretching & Core csoportos óra:
Hétfő – 19:00

Bejelentkezés: 06 20 233 03 05

Urr Laura

Gyógytornász, Stretching & Core edzések

Urr Laura vagyok, gyógytornász. Munkámban kiemelt szerepet kap a megelőzés, ugyanis meggyőződésem, hogy a hosszú, boldog és egészséges élet titka a tudatosság és az önmagunkkal való szüntelen harmónia.

Éppen ezért, a vendégeimmel folytatott közös munka során – az edzések mellett – nagy hangsúlyt fektetek az edukációra, hogy ne csak elvégezd a gyakorlatokat, hanem értsd is miért végzed azokat! Hiszem, hogyha megérted tested működését, azt is megérted miért olyan fontos törődnöd vele kívülről és belülről egyaránt. Ez egy életen át tartó együttműködés, de amint megérzed hatását, sokkal nagyobb motivációd leled a mozgásban!

Csoportos óráimon különös figyelmet szentelek az életmód okozta izomrövidülések és izomgyengeségek helyreállítására, a meglévő panaszok javítására és természetesen a különböző mozgásszervi problémák megelőzésére! Legyen szó derékfájásról, más gerinceredetű problémáról vagy rossz közérzetről, óráimon oldjuk izmaink feszültségét és ütőképessé tesszük őket az életmód okozta negatív hatásokkal szemben!