Sérülésmegelőzés futóknak:
Szerda – 19:00

Bejelentkezés: 06 20 233 03 05

Urr Laura

Gyógytornász, futóspecifikus erősítő (core-training) edzések
Urr Laura vagyok, gyógytornász. Munkámban kiemelt szerepet kap a megelőzés, ugyanis meggyőződésem, hogy a hosszú, boldog és egészséges élet titka a tudatosság és az önmagunkkal való szüntelen harmónia.


Éppen ezért, a vendégeimmel folytatott közös munka során – az edzések mellett – nagy hangsúlyt fektetek az edukációra, hogy ne csak csináld, hanem értsd is mit miért csinálsz! Hiszem, hogyha megérted tested működését, azt is megérted miért olyan fontos törődnöd vele kívülről és belülről egyaránt. Ez egy életen át tartó együttműködés, de amint megérzed hatását, sokkal nagyobb motivációd leled a mozgásban!

A futás mindig is nagy szenvedélyem volt, elkísért gimnazista koromtól kezdve, egyetemi tanulmányaimon át, egészen máig! Szakmámban kiemelt helyet kap a futókkal folytatott közös munka, legyen a cél egy sérülésből való felépülés vagy a sérülésmegelőzés.

A sérülésmegelőzésben kulcsfontosságú a rendszeresen végzett ízületi mobilizáció, a futóspecifikus erősítő edzések és core-tréning gyakorlatok! A kifejezetten amatőr futóknak szánt csoportos óráimon az edzéseken túl, megszerzed azt a tudást is, amelynek segítségével a sérülések kockázatát minimalizálhatod!