Coaching
Csütörtökön – 17:00

Bejelentkezés: 06 20 364 59 61

Wührl Kati

Life- business, gyermek és ifjúsági coach

Wührl Kati vagyok, life- business, gyermek és ifjúsági coach. Több mint tíz éve kezdtem el segítőként tevékenykedni, természetgyógyász, reflexológus és aromaterapeutaként. Az utóbbi években inkább a lelki folyamatok megoldása felé orientálódtam, a kineziológia és más lélek harmonizáló technikák elsajátítása mellé így érkezett meg a coaching az életembe. A coaching egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a jelenben felmerülő elakadásaidat felold.

Képzeld el, hogy egy autópályán haladsz, előtted szabad az út, de egy idő múlva elkezd összetorlódni a forgalom, egyre csak lassulsz, olykor meg is kell állnod teljesen, majd újra elindulnak az autók, aztán megint visszalassulnak, és ez így megy hosszú kilométereken keresztül… egy idő után felmerül Benned a kérdés: Lehet, hogy más utat kellett volna választanom? Az életünk is pont így működik, van, hogy könnyen haladunk előre, de van, hogy csomópontokhoz érünk, amelyekben nehéz eligazodnunk.

Én abban segíthetek Neked, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb megoldást, legyen az munkahelyi probléma, párkapcsolati krízis, elakadás a gyerekeddel, szülőddel, vagy az időgazdálkodással, esetleg motiváció hiány és számos egyéb más téma.