Esztétikai beavatkozások, sminktetoválás:
Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés: 06 20 473 49 09

Debreceni Dominika

Esztétikai specialista, Sminktetováló

Engedjék meg, hogy az alábbiakban néhány mondatban bemutatkozzak:

Debreceni Dominika vagyok, bejegyzett esztétikai specialista és sminktetováló, valamint az Aurum Aesthetic megáldmodója. Dr. Marina Dasaeva, a budapesti Esztétikai Akadémia kurátora mellett praktizáltam, és sajátítottam el az arc legújabb töltési technikáit.
Sminktetováló tudásomat pedig a Sviato Akadémiának, még pontosabban Sakalosh Viktóriia Sminktetováló oktatónak köszönhetem.

Gyermekkorom óta vonzott minden, ami a szépséggel áll kapcsolatban, mindegyik emberben megtalálom a szépet, és most már megfelelő szaktudással is rendelkezem, hogy pácienseim jobban érezzék magukat a bőrükben.

Az esztétikai medicina nemcsak a hivatásom, hanem a szenvedélyem is. Éppen emiatt is folyamatosan fejlesztem magam, hogy a jelenlegi és a leendő vendégeimnek is professzionális szolgáltatást nyújthassak, és magas szintű szaktudás birtokában álljak a rendelkezésükre. A szépségiparban a folyamatos tanulás elengedhetetlen. Ahogy fejlődik a világ, úgy fejlődnek a szépészeti beavatkozások is. Számomra pedig prioritást élvez a legújabb beavatkozások elsajátítása.

Minden egyes páciensemre maximális figyelmet fordítok, éppen emiatt a kölcsönös bizalom kialakítása számomra kiemelt fontosságú.

Várom minden kedves leendő vendégemet Szentendrén, a Spauza Egészség- és rendezvényházban.

Keressenek bizalommal!