Női jóga:
Kedd – 18:30

Bejelentkezés: 06 70 630 33 55

Zorátti Adrienn

Női jóga oktató

3 éves korom óta van jelen a tánc, a mozgás az életemben. Táncművésznek és koreográfusnak készültem, de végül az élet másképp alakította. Lassan 15 éve foglalkozom önismerettel, hivatásszerűen pedig 3 éve kezdtem önismereti trénerként támogatni a hozzám fordulókat. Az elmúlt években több jóga oktatói végzettséget is szereztem, de a fő irányom a női jóga lett, 2022-ben végeztem Antal Lilla megtartó támogatása mellett női jóga oktatóként.

2017-ben született meg a kisfiam, akinek az érkezése sok mindenre felnyitotta a szemem, így arra is, hogy az élet, amit élek, nem méltó hozzám. Rá kellett ébrednem, hogy érzelmileg bántalmazó házasságban élek, ami rengeteg lenyomatot hagyott úgy a lelkemen, mint a testemen. Hosszú idő volt megszeretni, de szívből szeretem. 4 éve kezdtem ébreszteni a testem, azóta él, lélegzik, tombol benne a vágy, a hormonok, a szenvedély, a szexuális energia, amit a yin és a női jóga segítségével mélyítettem el igazán. A munka azóta is tart, a testem gyógyul. 11 év értelmi bántalmazása ugyanis nyomot hagyott, az izmok merevsége lassabban oldódik. A jóga ebben segít, oldja a traumákat, segíti a kapcsolódást. Megtanultam átlélegzni és kimozogni mindazt a fájdalmat, mely mélyre rakódott. Ez az az esszencia, amit igyekszem átadni a hozzám fordulóknak.

Óráimon a női teremtő erő, a női energiák felélesztése és áramoltatása lesz fókuszban. Finoman és lágyan dolgozunk a testtel, elsősorban a csípőre és az alsó három csakrára fókuszálva, hogy ezzel segítsem a stabilitás, az egyensúly élményének megszerzését, a szexuális energia egészséges áramlását a testedben. Óráim nem klasszikus női jóga órák, lassabb, hosszabban kitartott pózokkal segítem a testben elraktározott blokkok oldódását. Ráhangolódunk az adott időszak energiáira, nyitjuk a szív területét is, ezáltal segítve önmagunk elfogadását és az önszeretet erősítését.

A női jóga kiváló kiegészítőül szolgál az önismereti munka során, hormonális problémák kiegészítő terápiájaként, menstruációs panaszok kezelésére, a ciklus szabályozására, szülés utáni regenerációra, a női energiák áramoltatására, párkapcsolati blokkok oldására, önmagunkkal való kapcsolat erősítésére.

A tested egy templom. A lelked temploma. Bánj vele ehhez méltón!