Szolgáltatások

joga

Rúdfitnesz

A nőiesség művészetének elsajátítása. Egyedülálló módon fejleszti az izmokat és a koordinációs képességet, fokozza az állóképességet, növeli a hajlékonyságot és az önbizalmat, emellett endorfint szabadít fel.

joga

Jóga

A jógában a törekvés az, hogy az ember fokozatos önfegyelmezéssel, érzékeinek, testi mivoltának uralma alá rendelésével elérje az elme megtisztulásának azt a fokát, amelyben a szamádhi állapot megvilágosodása bekövetkezik.

A jóga alapja az önuralom és a lényege a fegyelmezettség, mind a test, mind az elme vonatkozásában.

joga

Alakformáló torna

Alapos bemelegítést követően az izomzat alaptónusát javítja. A test rugalmas, feszes benyomást kelt, az izmok lokális állóképessége megnő. Hatására javul a testtartás is. Fő figyelmünk arra irányul, hogy minden egyes mozdulat amit teszünk, pontosan kimunkált legyen, mert csak így tudunk látható eredményt elérni. Minden egyes erősítő blokkot nyújtás követ.

A problémás női testrészeket sorra vesszük, majd egy hosszabb nyújtás biztosítja a fizikai és pszichikai megnyugvást.

joga

Kinesio taping

A Kinesio Tape technika egy önállóan és a mozgás szervrendszer problémájának kezelésére kiegészítésként is alkalmazható terápia, mely az adott terület, vagy érintett izom támogatását, működésének helyreállítását segíti, eredményezi. Mozgásszervi rehabilitáció, fájdalmas izmok lazítására, facilitálására, sportteljesítmény fokozására.

joga

Természetgyógyászat

A természetgyógyászat az ember természetes öngyógyító képességének segítésével és a természetben megtalálható anyagok gyógyító hatásaival, alkalmazásával foglalkozó irányzat. Az alternatív gyógyászat domináns részhalmaza, és a komplementer gyógyászat alapvető metszeteit képviseli.

joga

Masszázs

Masszázsnak nevezzük a test szöveteinek kézzel vagy géppel történő megdolgozását. Ősi gyógyító, szépítő, fájdalomcsillapító eljárás. A test felületén alkalmazott masszírozásnál a kézzel, könyökkel, térddel, talppal vagy különböző segédeszközökkel kifejtett mechanikai hatások az érintett helyeken közvetlenül, az idegpályák és a reflexzónák révén pedig áttételes hatást gyakorolnak az élő sejtek szövetek működésére

joga

Szolárium

A szolárium egy olyan elektromos berendezés, amely ultraibolya sugárzás által a bőr kozmetikai célú barnulását idézi elő. A szoláriumok használata a kozmetikai célú felhasználás mellett ajánlott lehet olyan biopozitív hatások kiaknázása szempontjából, mint D3 vitamin-termelés, szezonális depresszió elleni küzdelem, bőrproblémák kezelése, illetve szív- és keringési megbetegedések kockázatának csökkentése.

joga

Pszichológia

A pszichológia, magyarul lélektan, az emberi lényekhez tartozó gondolkodással és viselkedéssel foglalkozó tudomány, mely nem kizárólagosan az emberek lelki jólétével foglalkozó gyógyító tudomány, hanem az emberekre jellemző mindennemű folyamatok megértésére törekvő diszciplína is.