Csősz Tekla Olimpia - Meridián mérés

Wushuang Daoyin kínai gerinctorna:
Szerda – 19:00

Személyes konzultáció:
Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés: 06 30 221 28 68

e-mail: andrea@andreabalazs.eu

www.andreabalazs.eu

Conolly-Balázs Andrea 

Holisztikus egészség mentor – jóga, Wushuang Daoyin és Loveyourbelly oktató

Ismered azt a nyugodt érzést, amikor nyaralsz, és egy szép tengerparton ülve hallgatod a nyugtató hullámokat? Ebben segítek Neked, hogy mindig így érezd magad.

14 év vállalati, alkalmazotti szférában eltöltött idő után léptem a segítői pályára 2010-ben.

A stressz, PCOS (policisztás ovárium szindróma), rossz táplálkozás miatt évekig tartott (pontosan 4 évbe) míg áldott állapotba kerültem. Életmódom megváltoztatása segített abban, hogy egy egészséges leánygyermek anyukája lettem 2011-ben.

Azóta hirdetem, hogy mennyire fontos táplálkozásunk és életmódunk felülvizsgálata és szükség esetén megváltoztatni azt.

Holisztikus egészség mentorként a természettel összehangolt élet és a harmóniateremtés híve vagyok. 2010 óta több száz hölggyel dolgoztam együtt, és segítettem nekik a terhesség elérésében, a szülés utáni felépülésben vagy a menopauza tüneteinek enyhítésében, de ami a legfontosabb, hogy egészségesebb életet éljenek.

Őszintén hiszek abban, hogy az életmód egy kicsit tudatosabb megközelítése katalizátor lehet az egészségedben bekövetkező pozitív változáshoz, és szívesen segítek Neked megtalálni az ezzel járó békét és elégedettséget.

Wushuang Daoyin – kínai gerinctorna

Ha valaha fájt a hátad, derekad, vagy feszülést érzel a vállövi részen, tudod mennyire kellemetlen és fájdalmas tud lenni. Amikor nehéz felállni, vagy le se tudsz hajolni, mert hasogató érzés van a hátadban.

A kínai gerinctorna egy olyan ősi, kínai mozgásformákból összeállított – egyedülállóan hatékony – gerincgyógyító mozgásrendszer, amely a hagyományos kínai orvoslás elméleti ismereteit és a több ezer éves kínai gerincgyógyító gyakorlatokat hatékonyan ötvözi a nyugati orvostudomány anatómiai ismeretével.

A gyakorlatok segítségével és rendszeres gyakorlással, a nyaki, vállövi fájdalmaktól, gerincpanaszoktól szenvedők mintegy 80%-a teljesen panaszmentessé válhat. Alkalmas arra, hogy a mozgásszegény életmódot élők, számítógép előtt ülők, stresszes munkakörülmények között dolgozók egyszerűen és hathatósan szüntessék meg örökös hátfájdalmukat, valamint az egészség fenntartására, megelőzésre, vagy akár rehabilitációra. Mindezek mellett a DaoYin energetizál.

Miben más a Wushuang DaoYin az izomerősítő gerinctornákhoz képest?

A mozdulatsorok nem csak fizikai szinten hatnak, hanem az energia központokat, meridiánokat (csatornákat) is tisztítják. A mozgás így nem csupán a testi panaszokat, hanem azok kiváltó okát, az energetikai blokkot is kezeli. A DaoYin segítségével különböző gerincfájdalmak szüntethetőek meg.

Mi történik az órán?

Az óra alatt végig kellemes zenére tornázunk, így már a fejtől lefelé haladó bemelegítés alatt is, ellazultabbnak érezheted magad. Átmozgatjuk a gerincoszlopot, nyitjuk, tápláljuk az ízületeket, erősítjük a mélyizmokat, javítjuk a keringést. Megszellőztetjük a porckorongokat, ennek hatására megérezhetjük, hogy gerincünk is tud lélegezni.

A különböző álló gyakorlatok után, a földön zárjuk az órát gerincfókuszú gyakorlatokkal és relaxációval. Mint a legtöbb keleti mozgásgyakorlatban, itt is a test-lélek-szellem kapcsolata szerves részét képezi a wushuang daoyin-nek.

Gyere és tapasztald meg te is jótékony hatását a szervezetedre.

LOVEYOURBELLY HASIZOMREGENERÁLÓ TRÉNING – bejelentkezésre

A tanfolyam kifejezetten a Rectus Diastasis (szétnyílt hasizom) rehabilitációjára, vagyis összezárásra került kidolgozásra.

A torna hetek alatt látványos sikereket hozhat szorgalmas gyakorlójának, mely nem csupán esztétikai eredménnyel, hanem egészségügyi szempontból is pozitív hatásokkal bír. A LoveYourBelly gyakorlásával ugyanis elkerülhetőek sérvműtétek, illetve a szétnyílt hasizom kezelésére szolgáló háló beültetése.

A LoveYourBelly módszer, ajánlott Édesanyáknak, Kismamáknak, akár évekkel szülés után is, illetve bárkinek, aki egészséges, szép hasizomzatra vágyik.

Figyeld a tréning kiírást az oldalon.