Csősz Tekla Olimpia - Meridián mérés

Meridián mérés:
Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés: 06 30 646 78 86

e-mail: meridian.diagnosztika@gmail.com

Csősz Tekla Olimpia

Meridián mérés

Üdvözöllek, Szia.

Csősz Tekla Olimpia vagyok, meridián diagnosztikus, mozgásfejlesztő és táplálkozási tanácsadó.

A sport világában nőttem fel, ahol nagyon fontos a test-lélek-elme összhangja. A pszichés befolyásoltság és a mozgásformák fejlesztése mindig is közel állt hozzám, napi szinten gyerekekkel és felnőtekkel is foglalkozom, hiszen ezt tanultam az egyetemen is.

Tiniként ekcémás voltam, ami nagyon zavart a versenysportban és a magánéletben is, ekkor találkoztam a meridián diagnosztikával, ahol a problémám gyökereit megtalálva a tüneteim elmúltak.

A meridián diagnosztika 2013-tól az életem része. Egy felmérés során a szerveket és szervrendszert vizsgálom egy mikrochip segítségével, (teljesen fájdalom mentesen) ahol mind a 24 meridián pontot érintve kapunk egy olyan eredményt, ahol a szervek jelenlegi állapotát látva a problémák gyökereit tudjunk megnézni: milyen működési elváltozást okoznak a szervezeten belül s milyen tüneteket produkál az immunrendszerünkben.

Hogy ez mit jelent?

A szervek működését látva, a már meglévő tüneteket felismerve megoldást adunk arra, hogyan tudjuk a kialakult elváltozásokat/betegségeket megoldani, szinten tartani.

A pszichés befolyásoltság is ide tartozik. Hiszem azt, hogy ha valaki nincs jól lelkileg, akkor egy idő után a szervezete reagál erre s tüneteket produkál, majd betegségek hoz elő.

A mérést követően személyre szabott tanácsadást adok, ahol a fő szempontok: mozgás-, pihenés-, táplálkozás-, pszichés állapot. Mindezt egyénre szabva, az életkörülményeket is figyelembe véve könnyen követhetőek legyenek a hétköznapokban bárki számára.

Kiknek ajánlom?

3 éves kórtól bárkinek, aki szeretne egy általános vizsgálaton részt venni, hogy lássa, hogyan működik jelenleg a szervezete, milyen állapotban vannak a szervei.

Azoknak, akiknek állandó tünetei nem múlnak el, miközben már annyi mindent kipróbált (migrénes fejfájás, alvatlanság, puffadás, nőgyógyászati elváltozások, szédülés, magas vérnyomás, pajzsmirigy, cukorbetegség, bőrbetegség, gyomor fájdalom, pánikbetegség, szorongás, Babavárás pároknak, stb.)

Ha eddig nem találtál megoldást a problémáidra, várlak szeretettel és bízom benne, hogy tudok Neked is segíteni!

„Amint elfogadod magad, Amint elbűvöl a saját tested, másokat is elművölsz” – Osho

TeklaMeridián