Csősz Tekla Olimpia - Meridián mérés

Személyes konzultáció:
Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés: 06 30 999 37 45

e-mail: dalloskati@gmail.com

Dallos Katalin

Stílustanácsadó

Kislány korom óta izgatja a fantáziámat az öltözködés és a divat, és minden egyéb, ami ehhez köthető. Abban az időben plázák és trendi üzletek híján, ha valaki ki akart tűnni a tömegből az csak magára számíthatott, így aztán 10 éves koromra megtanultam varrni és magam készítettem a ruháimat.

Bár mindig kerestem a titkát, hogy mitől lesz valaki jólöltözött és csinos, hivatásomnak mégis az egészségügyet választottam, amit aztán közgazdász diplomával egészítettem ki. A ruhák iránti rajongásomat így saját magam, és környezetem állandó öltöztetésében éltem ki.

Barátnőim ruhavásárlásaik alkalmával állandóan magukkal cipeltek, mondván, hogy nekem jobb szemem van, így ébredtem rá, hogy másoknak is talán tudok segíteni a választásban. Ezen felbuzdulva elvégeztem egy stílustanácsadó képzést, hogy kitanuljam ennek a csodálatos szakmának a fogásait, és azóta is folyamatosan igyekszem gyarapítani az ismereteimet.

Sokszor tesszük fel a kérdést, hogy mi a stílus? Mitől lesz valaki stílusos? 

A válasz pedig a maga komplexitásában is végtelenül egyszerű, hiszen összességében maga a személyiség, minden külső és belső jellemzőjével együtt válik egyéniséggé. Nem lehet a stílus fogalmát csak a kívülről látható jegyekre érteni, az embert teljes egészében kell figyelembe venni, hiszen, ha csak az első és külső benyomásokra alapozunk, mint az öltözködés, a beszéd vagy a metakommunikáció, ez csak egy felszínes tapasztalás marad.

Az egésznek a lényegét, sava-borsát, az illető személyisége, és önismerete és e kettő összehangolása, harmonizálása adja. Harmónia, azaz összhang a belsőnk és a külsőnk, a szellemünk és a tudatunk között. A képesség, hogy ezeket össze tudjuk hangolni magunkban egyeseknek veleszületett tulajdonsága, sokaknak tanulandó folyamat.

Meggyőződésem, hogy ez olyanfajta tudás mely előre visz és gazdagít, nőiességünk kiteljesedik és önbizalmunk növekszik általa. Megismerve önmagunkat biztosabbá válunk a világban, és tudatosabban tudjuk irányítani az életünket.

A stílustanácsadás során megmutatom mely színek állnak a legjobban és milyen szabásvonalak előnyösek az alkatodhoz, ezáltal megláthatod magadban a szépséget, ami a saját belső erőd, harmóniád alapja.

Ez egy olyan folyamat, amiben lehet, hogy a hozzád illő öltözködés az első lépcsőfok lesz, de az is lehet, hogy a sokadik az önmegismerésed során.

Szeretettel várlak!