Engelhardt-Marosy Gabi

Varró workshop:
Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés: 06 20 251 12 78

Engelhardt-Marosy Gabi 

Varró workshop vezető

Engelhardt-Marosy Gabi vagyok, a gabolinoART márka alkotója, hazai, egyszemélyes kisvállalkozás megálmodója. Jó pár éve úgy döntöttem, hogy magam mögött hagyom az angol tanítást, majd az irodai munkát, hogy a bennem rejlő alkotás iránti mérhetetlen vágyat valamilyen formába öntve megvalósíthassam. Így született meg a márkám.

Jelenleg saját tervezésű vagy más, külföldi tervezők mintájából módosított táskákat, kiegészítőket készítek, melyek alapanyagaként magas minőségű, fenntartható anyagokat használok. Főként viaszolt vászon, designer pamut vagy a textilbőr anyagokat használok. Táskáimat a színes elegancia, minőség, fenntarthatóság és praktikum jellemzi, mellyel célom, hogy az harmonizáljon viselője lelkületével és ezáltal bátran kifejezhesse vele önmagát.

A táskák mellett szezonálisan készítek kézzel kötött sapkákat és fejpántokat, melyek prémium minőségű fonalakból készülnek, leginkább pihe-puha 100% merinói gyapjúból.

És, hogy miért is volt fontos mindezt megemlítenem? Mert minden varráshoz, kötéshez, horgoláshoz megszerzett tudást autodidakta módon,nulláról sajátítottam el, ami szerintem igen jó motiváció lehet azok számára is,akik eddig még nem merték valamiért magukat kipróbálni ilyesmi kreatív területen. Mivel tanári múlttal rendelkezem, így a workshop gondolata mindig is közel állt a szívemhez, hisz szeretek tanítani, átadni azt a tudást, ami az alkotás öröméhez vezet. Hatalmas élmény számomra is, amikor látom a résztvevők sikerélményét.

Fontosnak tartom, hogy a workshopokon olyan táskákat, alkotásokat készítsünk, amelyek elkészítése folyamán el tudjuk sajátítani a varráshoz szükséges alap tudást, praktikus, csinos, a mindennapokban jól hasznosítható darabokat készítsünk és mindez örömteli, maradandó élményt is nyújtson.

A workshopjaim remek alkalmak:

  • kisebb csapatépítésre,
  • szülinapi kreatív időtöltésre barátokkal
  • kiskamasz/tini szülinapi alkotó partira
  • feltöltő énidős kikapcsolódásra kreatív közegben.

Szívesen vállalok workshopot általad hozott témára is, amennyiben annak megvarrása kivitelezhető. Ez ügyben keress emailen vagy telefonon. Ha épp nincs aktuális workshop meghirdetve, de akár már tudod, hogy többen jönnétek, keress nyugodtan és keresünk időpontot.