Stretching:
Bejelentkezés alapján

Rúdfitnesz:
Kedd – 19:00
Csütörtök – 18:00 és 19:00

Bejelentkezés: 06 20 910 67 72

Páll Orsi

Rúdfitnesz

„16. éve foglalkozom rúdfitnesszel, illetve annak oktatásával. 2012 óta számos hazai és nemzetközi rúdsport versenyen vettem részt versenyzői-, bírói-, illetve szervezői minőségben.

Sok szeretettel várok minden mozogni vágyó gyermeket és felnőttet már Szentendrén is, a megújult SPAUZA-ban, kezdőket, újrakezdőket és haladó rudasokat egyaránt.

Ha kedvet érzel, hogy kipróbáld ezt az esztétikus, ugyanakkor folyamatos fejlődést biztosító mozgásformát, várlak szeretettel keddenként és csütörtökönként 19:00-ás kezdettel.”

Hétfő esténként 18:00 órától szeretettel várlak Titeket stretching = nyújtás óráimra a SPAUZA Egészség- és Rendezvényházban.

Stretching = Nyújtás

A nyújtásnak számos jótékony hatása van. Fontos szerepe van az izomregenerációban, ezáltal segít csökkenteni a különböző sportsérülések kockázatát. Fokozza az ízületek mozgékonyságát és az izmok rugalmasságát, hozzájárul a teljesítőképesség javulásához és az általános jó közérzethez. Javítja a testtartást és növeli a mozgásterjedelmet.

Óráimon elsősorban a csípő, a hát és a váll területére koncentrálunk, változatos technikák és eszközök alkalmazása mellett, a biztonságos fejlődés érdekében.

Ajánlott mindenkinek kortól és fizikai állapottól függetlenül. Alkalmazható más típusú edzések kiegészítéseként, vagy akár mozgásszervi panaszok esetén is.

(Az órákon a tornaszőnyeg és a különböző kiegészítő eszközök biztosítottak, saját törölközőt, ásványvizet kérlek, hozz magaddal!)