Pszichológus:
Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés: 06 70 329 06 35

e-mail: pszichologus.schellenberger@gmail.com

Schellenberger Viktória

Pszichológus

2006-ban végeztem a Debreceni Egyetemen pszichológusként. Pályámat nevelési tanácsadóban kezdtem, ahol gyerekekkel és serdülőkkel, valamint szüleikkel foglalkoztam, hogy a mindennapjaikat nehezítő problémákat megoldva haladhassanak egy teljesebb élet fele.

Időközben tapasztalatot szerezhettem a közigazgatás és a versenyszféra keretein belül is, majd bűncselekmények áldozataival és bűnelkövető fiatalokkal dolgozhattam együtt. Minden munkahelyemen megtapasztaltam, hogy noha léteznek igazan embert próbaló, nagyon bonyolult és mély helyzetek az életünkben, az ezeken való túljutás és egy másképpen szervezett élet lehetősége bennünk van. Az erőforrásokat megtalálni és használni olykor nehéz és megterhelő folyamat, ehhez próbálok segítséget nyújtani.

Munkámban a családterápia és a kip elemeit használom, valamint az autogén tréning alkalmazása is támogatást nyújthat.

Szorongás, pánik, kapcsolati problémák, gyász, teljesítményromlás, gyermeknevelési problémák, ismétlődő nehézségek megoldatlansága. Amennyiben ezek az ön számára is ismerős helyzetek vagy állapotok, és már nehezen elviselhető az ezekkel való küzdelem, akkor gondolkozzunk tovább együtt.