Önismereti fejlődés, lelki beszélgetés, tanácsadás:
Bejelentkezés alapján

Bejelentkezés: 06 70 392 56 09

Torma Ilona Heléna

Okleveles szupervizor, közoktatási vezető, mentálhigiénés szakember

Semmit sem olyan nehéz megtanulni, mint amit már tudunk.” (Elias Canetti)

Az idézet való igaz az én szakterületemen is, kiegészítve azzal, hogy amit megtanultunk, vagy tudunk, azt nem biztos, hogy a megfelelő helyen és időben felismerjük, és alkalmazni is tudjuk.

A szupervízió során segítek az önismeret fejlődésében, a kapcsolati, munkahelyi, munkahellyel kapcsolatos, kollégák, gyermekek, főnökökkel kapcsolatos problémák feltárásához, megértéséhez, megoldásához. Elősegítem a jobb kommunikáció működését, érzelmi terhek jobb elviselését. Folyamatban gondolkodom. Szervezek egyéni és csoportos szupervíziót is. Módszereim változatosak, használok imaginációs és drámaelemeket is.

Lelki beszélgetésre hívom azokat, akik egy-két alkalmas tanácsadásra jönnek hozzám. Legyen ez magánéleti, munkahelyi, gyermeknevelési probléma akár, szeretted elvesztése vagy csak megkönnyebbülésképpen kiöntenéd a lelked, gondjaid. Munkám alappillére teljes titoktartásra épül.

Mentálhigiénés tanácsadás szintén több alkalmas folyamatban történik, hogy közben eljussunk a megoldásig, aminek időt kell adni. Bármilyen megakadás van az életedben, de még nem tudod pontosan megfogalmazni, elmondani, vagy a probléma eredetére, okaira, összefüggéseire, családi összefüggésekre, különbözőségekre, generációs problémákra szeretnél rálátni, megoldásokat keresni és kapni, hívj bátran, segítek.

Találkozunk a Spauzában.